Kismama torna

A kismamatorna szerves része a szülésfelkészítésnek. Bár a nagy napra készítelek fel benneteket, a várandósság alatt is fontos szerepe van a mozgásnak. Átmozgatjuk az izmokat, egy kis gerinctornát is végzünk. Minden találkozásunkkor gyakoroljuk a légzőtechnikákat, nagy hangsúlyt fektetünk a gátizomtornára,a relaxáció elsajátítására.

Alkalmanként 5-6 kismama tornázik együtt polifoam, fittball labda segítségével

A kismamatorna jótékony hatásairól:

– Torna hatására felgyorsul a pulzusod, a vérkeringésed, erősödik a szíved.

– Felgyorsul az anyagcseréd is, kisebb eséllyel lesz székrekedésed.

– Az izzadás során sok méreganyagtól megszabadulhatsz, elkerülheted az ödémát és nem utolsó sorban bőröd is ragyogóbb, egészségesebb lesz.

– Ha már a bőrnél tartunk, a testedzés hatására ruganyosabb maradsz, így szülés után nemcsak az alakod, hanem a bőröd is könnyebben nyeri vissza eredeti állapotát, kisebb a valószínűsége a terhességi csíkoknak, valamint a megnyúlt bőrnek.

– A torna hatására nő fizikai erőd, ami hatalmas előnyt jelent majd szülés közben és a szülésből történő felépülés során.

– A torna megfelelő izomstruktúrával látja el tested, vagyis nem csak egészségessé, de formássá és vonzóvá is tesz.

– Az edzett kismama minden szempontból gyorsabban regenerálódik.

Többnyire rövidebb a szülés utáni lábadozás időszaka is, hiszen az aktív kismama tartalékai nem merülnek ki a szüléssel.

– Célzott gyakorlatokkal elkerülheted a terhességet gyakran kísérő hát- és derékfájást.

– Endorfin (hívhatjuk boldogsághormonnak is) és oxitocin hormon szabadul fel az agyban.

– A mozgás lelkileg is felszabadít, segít kikapcsolni, elűzni az aggodalmakat, félelmeket.

– Fantasztikus stresszűző, nagy adag feszültséget levezethetsz egy-egy edzés során.

– Vidámságot, mosolyt, jó hangulatot csempész napjaidba, magas energiaszintet eredményez.

– Növeli önbecsülésed. Joggal veregetheted magad vállon egy-egy torna után, hiszen igazán sokat tettél saját és magzatod egészségéért.

– Kitartásra nevel, amit a terhesség kihordásánál, a szülésnél és gyermeked gondozásánál, nevelésénél is kamatoztatni fogsz.

A foglalkozások időpontjai:

Délelőtti időpontok

Délutáni időpontok

A foglalkozás díja: 2.000 Ft/alkalom. 4 alkalmas bérlet ára: 6000 ft/4 alkalom. Fizetésre átutalással van lehetőség. A fizetési határidő 3 naptári nap. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák, a vállalkozás mentes az ÁFA fizetése alól.

 

 

 

 

 

 


Apróbetűs: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (buda@golyahirprogramok.hu).  Felhívom figyelmedet, amennyiben élsz elállási/felmondási jogoddal, és a tanácsadást már megkezdtem, úgy a megkezdett tanácsadás óradíja időarányosan levonásra kerül a visszatérítendő összegből (45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 26.§ (1) bekezdése alapján). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem!” gombra való kattintással a Lendvai Ágnes e.v.-vel kötöd ()