5 alkalommal találkozunk, amikor megbeszéljük a várandóssággal, szüléssel kapcsolatos témákat, kérdéseket. Minden alkalommal kb. másfél – két órát töltünk együtt.

Akiknek ajánlom

      Ha még legalább 9 hét van a baba várható érkezéséig

      Ha szeretnétek jó hangulatban beszélgetni és minél több információt gyűjteni a fontos tudnivalókról

      Ha szeretnétek új barátokra lelni

Témakörök

1. találkozás:

Bemutatkozás. Ismerkedés egymással. Várandósság alatti kötelező vizsgálatok. Szülési terv. A szülés beindulásának jelei . Mi vár ránk a szülőszobán?

2. találkozás:

Szülés testi, lelki folyamata. Légzőgyakorlatok szerepe. Vajúdási pozíciók. Vajúdástámogatás, aromaterápiás lehetőségek. Apák szerepe a szülőszobán

3. találkozás:

Szoptatás a szülőszobán. A szoptatás szépségei és nehézségei.

4. találkozás

Az első napok otthon a babával. Fürdetés. Pólyázás.

5. találkozás

Őssejt levétel és megőrzés. Összefoglalás. Kérdések megválaszolása.

További témakörök

  • A várandósságról. Testi-lelki átalakulás. Várandósság szakaszai. Mikor induljunk a kórházba? Támogatás igénye és lehetőségei a várandósság alatt, a vajúdás és szülés során.
  • Ki segít az Apának a szülőszobán? A szülés intimitása. A “várva várt” pillanat megélésének sokszínűsége, avagy “mit kéne éreznem??”
  • Az első napok otthon a babával. Fürdetés, pólyázás, pelenkázás. Éjszakázás. Hányadik baba…
  • A család megszületése. Változások a párkapcsolatban. Az Apa segítő szerepe. A testvérek “helye” az első időszakban.
  • Éjszakázás. Első napok nehézségei. Napirend avagy “Kell-e rendszer vagy a Baba igénye szerint történjen minden?”
  • Felmerülő kérdések, beszélgetés.

Délelőtti időpontok

Délutáni időpontok

A foglalkozások időpontjai

A foglalkozás díja: 25.000 Ft/pár. A foglalkozás időtartama 5 x 90 perc. Fizetésre átutalással van lehetőség. A fizetési határidő 3 naptári nap. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák, a vállalkozás mentes az ÁFA fizetése alól.

 

 

 

 


Apróbetűs: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (buda@golyahirprogramok.hu).  Felhívom figyelmedet, amennyiben élsz elállási/felmondási jogoddal, és a tanácsadást már megkezdtem, úgy a megkezdett tanácsadás óradíja időarányosan levonásra kerül a visszatérítendő összegből (45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 26.§ (1) bekezdése alapján). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem!” gombra való kattintással a Lendvai Ágnes e.v.-vel kötöd ()